BORÁSZ OKJ KÉPZÉS

Borász OKJ Képzés

A Borász részszakképesítés OKJ képzés elvégzése után akár saját vállalkozást indíthat! Minden évben több, az Európai Unió vagy a Kormány által finanszírozott mezőgazdasági pályázatra, támogatásra is lehet jelentkezni, amelyek egyszerűbb, és könnyebb indulást jelentenek egy pályakezdő vállalkozónak.


Önnek indítja az „IOSZIA” Felnőttképző Intézmény az új évben a Borász részszakképesítés olcsó OKJ Képzést, Felnőttképzési törvény hatálya alá tartozó képzését.
Képzésünk az ország bármely pontján, kedvezőbb, költséghatékony megoldás lehet az általunk szervezett helyen, lakóhelyéhez legközelebb.
A képzési programban meghatározott tananyag elsajátítása után tudni fogja a szőlőtermesztés alapfázisait, érés folyamatának ellenőrzését, laboratóriumi minőségbiztosítást, palackozás és egyéb italkészítési ismereteket.
A részszakképesítés után további kedvezményekkel megszerezheti a  Szőlész-borász( 34 541 06) OKJ-s szakképesítést is egy helyen!
A részszakképesítéssel betölthető munkakörök: Szőlő- és gyümölcstermesztő, Szőlőmunkás, Szőlőoltó, -metsző, Szőlőtermesztő, Vincellér
Borász részszakképesítés OKJ tanfolyam, Felnőttképzési engedély (E-000526/2014/A103) alapján folytatott képzés azonosító száma: 31 541 02
Az Élelmiszeripar szakmacsoportban a szakképesítés szintje: alsó középfokú részszakképesítés

Borász OKJ Képzés További információk   Jelentkezzen most!   További Tanfolyamok – OKJ Képzések

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.